Fogyasztovédelem mennyire ellenőrzi a fizetős társkereső oldalakat? Milyen szabályok vonatkoznak rájuk?
Figyelt kérdés
Szerintem vannak nem valódi profilok. Amikről irkàlnak üzenetet a még /màr nem fizető tagoknak.Akik 500-25000ft közti összeget feltötve tudnànak reagàlni az üzenetre de arra màr nem vàlaszol a vélhetően àlprofil. Mondom szerintem, mondom vélhetően.2016. okt. 14. 23:50
1/8 Gugu Gabor válasza:
Gyanítom hogy nem nagyon, és ha ellenőrizné is akkor sem hiszem hogy bárki lenne olyan hülye hogy a "céges irodából" intézné:ezeket innetől fogva hogy mész utánna hárminek is?
3/8 anonim válasza:
A fogyasztóvédelem gyakorlatilag semmit nem ellenőriz, így az ilyen oldalakat sem.
4/8 anonim válasza:
Ne feledd, hogy magyar állami szervek 30 évvel ezelőtti gépeken dolgoznak MS-DOS alatt. Meg se tudják nyitni ezeket az oldalakat, így ellenőrizni se.
5/8 anonim válasza:
Azt sose fogják megállapítani, hogy ki és miért csinált kamu profilt. Gyk-n is hány pasi írja, hogy poénból csinált női reget.
Te meg ne regisztrálj olyan oldalra, ahol fizetni kell. Ez az egyetlen megoldás hosszú távon, ha nincs akin élősködhetnek.
6/8 anonim válasza:
Dolgoztam már állami szervnél, és még ha túloz is egy kicsit a 4-es, sajnos van benne valami, amit mond. Az elavult géppark egy dolog, de a rengeteg adminisztráció és bürokrácia gátolja az érdemi munkát.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. Akkor kb olyan mint a halott làtók és tv jósok munkàja.... jó pénzért megszabadìtanak a mire költsd a pénzed gondtól.
2016. okt. 15. 12:06
8/8 Gugu Gabor válasza:
A halott látoktól és a jósoktól szerintem azért talán jobb, de tény hogy olyanért fizetsz amiért nem biztos hogy kapsz is valamit. (most az átveréstől, kamuprofiloktól, stb függetlenül, a pár keresésre nem lehet garanciát vállalni)
Egyébként csak azt tudom tanácsolni amit fent írtak ne regisztrálj olyan oldalra ahol a legalapvetőbb hülyeségekért is fizetni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!