Mi legyen a szakmám? Mit dolgozzak a következő 40-50 évemben? Mit éri meg dolgozni?
Figyelt kérdés
Bővebben
11.es gimis vagyok, és nem tudom mit dolgozzak, úgy vagyok vele hogy először a munkakört és utána az ahhoz kellő képzést választanám ki, de nem tudom mi legyek.
Azok biztosak , hogy szeretek fotózni, sportolni (tesi fakultáción vagyok, abból fogok emelt érettségit tenni) , barkácsolni, rajzolni-festeni (egész szépen) , és az állatokkal foglalkozni/gondoskodni róluk.
Ezek alapján tudnátok valamit ajánlani nekem? (átlagom 3,8-4,00 közötti, tanár nem akarok lenni)
köszönöm hogy elolvastad, és az esetleges válaszod
17/L
2018. nov. 10. 17:36
11/11 anonim válasza:
- állatorvosi asszisztens,
- ötvös
- gyógytornász
- gyógy/sportmasszőr
- fodrász
- grafikus, designer
- lakberendező
- reklámszakember
Most ezek jutottak az eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!