Mi volt a kedvenc kötelező olvasmányotok középiskolában?
Figyelt kérdés
Lehet többet is írni. :)#könyv #középiskola #iskola #gimnázium #kedvenc #szakközépiskola #olvasás #olvasmány #kötelező olvasmány #szakmunkásképző
2018. okt. 5. 19:26
11/20 anonim válasza:
Ja, középiskolában? :) A nyomorultak.
12/20 anonim válasza:
#4 Az nem nagyon rémlik. Lehet nálunk azt nem is kérték. Vagy csak simán nem emlékszem rá:D (6 éve érettségiztem).
13/20 anonim válasza:
Én nem emlékszem kedvencre, öcsémnek meg Gogoltól az orr - talán - azt mondta
14/20 anonim válasza:
Az ember tragédiája (és ezt húztam az szóbeli érettségin :D) De bírtam Kafkát, Orwellt már hamarabb is olvastam, az orosz irodalmat, Mario és a varázslót, stb. de alapvetően inkább a líra és a novellák kedvelője vagyok.
17/20 anonim válasza:
Üvöltő szelek. Tudom, sokan nem szeretik, de engem megfogott a (számomra) különleges hangulata.
A másik kedvenc az Állatfarm
18/20 anonim válasza:
#17 ez annyira menő, hogy ilyen kötelezőid voltak, nálunk nem volt egyik se ezekből. Másik kérdésnél olvastam, hogy valakinek a Piszkos Fred volt kötelező, az is milyen király már :)
19/20 anonim válasza:
Miért, neked mik voltak? Egyik se tetszett?
20/20 anonim válasza:
De, nekem tetszett minden, ami történelmi, az Egri csillagok, a Pál utcai fiúk és a Kőszívű is, de tetszik, hogy neked külföldiek is voltak, nekünk az alig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!