Elsoeves egyetemistak hany oratok van egy heten? Melyik szak-egyetem?
Most óra alatt 45 percre gondolsz, vagy kurzusfoglalkozásra, ami általában 2×45 perc? Szerintem sokan félreértették, azért jött ki olyan kevés nekik (10 meg 13 óra).
Nekem 26 órám volt a kötelező tárgyakból (45 perces órák, vagyis 13 kurzusfoglalkozás, mert mindegyik 2×45-ös volt), 28 kreditért. Ezen kívül egy tanköri (2×45), és egy tesi (1×45), tehát összesen 29 órám volt hetente, plusz 9 óra labor, de az az egész félévet tekintve 3 alkalom volt. (Tehát 3 héten 32, a többi 11-en pedig 29 órám volt.)
Második félévben nem vettem fel tesit, de felvettem egy kötvált, úgy - hasonló számításokkal - 30 órám volt.
BME - VIK - villamosmérnök - 2015/2016
#10 hiába van sok óránk ha sok tárgyunk is :D Lehet, hogy nekem 30+ órám van, de 13db tárgyam is, szóval nekünk ugyanúgy nincs időnk végigvenni az anyagot. Elméleten egy fizikán elszaval 20-30 fogalmat, 20-30 képletet, gyakorlaton a felére csinálunk egy példát és kész, szóval ugyanúgy kéne legalább még egyszer annyi időt tölteni vele otthon.
#11 nem hiszem hogy félreértették, Azt a 10-15 órát 45 percesekre értették. Nálunk is TTK-n, GTK-n meg hasonló karokon heti 10-12 órájuk van..
Am köszi válaszokat mindenkitől.
Második vagyok, a csecsemős.
A 10 órából csak 3 óra 45 perces, a többi másfél órás. Szerda a legzsúfoltabb nap, 9-től, fél 8-ig.
20 órám van egy héten. 11 tantárgy.
Elsőéves joghallgató vagyok. Első hónapban letudtam egy tömbösített tárgyat, és még vizsgaidőszakot megelőzően letudok egy tömbösített 2x8 órás tárgyat.
Most hogy megtudtam másnak mennyivel több órája van, eléggé elszégyeltem magam, hogy így sem tudok folyamatosan haladni a tananyaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!