Megf enyegetett a tanárom. Mit tehetek?
A minap az angol tanárom azt mondta nekem, hogy "ha nem mondod helyesen a szót, akkor odajön hozzám, és két kézzel meg fo jt."
Szerintetek ez a tanár ellen mit lehetne tenni? Felje lentés esetleg kir úgatás, vagy valami bűnti neki? Középiskolás tanártól van szó, aki a 2. órán mondta nekem. Mert most lettem gimnazista. Ja és kur vára utálja mindenki a tanárt,. És az egész osztály hallotta amit mondott.
-Először is vegyétek fel ha ilyet mond ( egy-két órán )
- vágjátok össze, hogy csak a nagyon rossz részek legyenek rajta ( ha fojtogatást még egyszer mondja akkor az nagyon jó lenne mert az már durvább fenyegetés )
- a fojtogatást mindenképp említsétek, minél több tanú annál jobb
- vonjatok bele ha lehet több osztályt
- nem baj ha nagyon-nagyon kicsit rásegítesz az idegességre (pl.: nem tudsz egy szót nem tudod hol jártok) mert a végén úgyis megvágod
- aki bevédené az jobb ha nem is tudja mi van
az elsovel ertek eggyet
legkozelebb vegyétek fel amit mond aztán hajrá mehet az igazgatóhoz
amugy szerintem ugy csináljátok hogy ne derüljon ki h ki videozta pl rakjatok a kamerat vagy telefont az ablakba h latszodjon aztan mehet a moka
Egyszer vége az iskolának :-) Vége a munkaidőnek......egyszer kijön az épületből és elindul haza.
A mai világ pedig veszélyes.....nagyon veszélyes.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!