Miért kivételezik a tanárom? (több lent)
Figyelt kérdés
Szóval ma volt német órám, és a cigány osztálytársam kikéredzkedett a wc-re TELEFONNAL A KEZÉBEN, de a tanár le sem sz*rta. Amikor visszajött, akkor én is kikéredzkedtem wc-re, telefonnal a kezemben, mert kíváncsi voltam hogy kienged, vagy nem, és nem engedett ki, sőt azt mondta, hogy örüljek, hogy nem adta oda a telefonomat az igazgatónak. Ezután valamiért ideges lett a cigány osztálytársam, és kifutott a teremből, ezért azt mondta a tanár, hogy szóljak az osztályfőnöknek hogy kizavartam az óráról.2018. máj. 28. 19:21
1/5 anonim válasza:
Azért az is hányinger, hogy ilyeneket bejátszol, mert "cigány".
2/5 anonim válasza:
Változtass ezeken a kifejezéseken. Ő is ugyanolyan ember, mint te.
3/5 anonim válasza:
Istenem, már 20 éve komában tartsák a cigányságot, a rasszizmust ebbe a ki be b-szott országba nem tudják már befejezni. Napiszinten a gyakorin kiírkálnak olyanokat hogy: Ma belém kötöt egy cigány, ma megvertek mit tegyek stb. Ez mind hamis kérdés, mert sűl le a kérdező írásaiból a rasszista kamu kérdés. Egyszerűen már falnak megyek, hogy állandóan lejárassák a cigányságot. Elég volt, és belehet ne már fejezni.
4/5 anonim válasza:
Ez ez bizony pozitív diszkrimináció, a cigány származású osztálytársad felé... Nem lenne szabad pozitív megkülönböztetést tenni, csak azért mert valaki kisebbség. Főleg egy tanárnak kéne ezt a legjobban tudnia.
5/5 anonim válasza:
ma 02:23
Az hol derül ki a szövegből, hogy azért kivételezett vele, mert cigány? Ez egy undorító rasszista fröcsögés csak, ahol nem fogjuk látni a másik oldal verzióját, de viszont az gyorsan kiderült, hogy a kérdező mindezt azért csinálta, mert bas*za a csőrét, hogy az osztálytársa cigány. Igazából jelentem is a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!