Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Otthagytam az egyetemet, van...

Otthagytam az egyetemet, van valami teendőm még ezek után?

Figyelt kérdés
Már a suliban minden papírt elintéztem. Van még valami amit meg kellene tennem? Gondolok itt pl. Neptunra, mivel ott már fel lettek véve a tantárgyak is.

2018. szept. 4. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

Ha az egészségügyi szolgáltatásra jogosító feltétel (pl. korábbi munkaviszony)a megszűnést megelőzően megszakítás nélkül legalább 45 napig fennállt, akkor további 45 napig biztosított vagy. Elvileg amikor már nem vagy jogosult diákigazolványra onnan számolnak 45 napot. Mivel neked nincs igazolványod így gondolom a kiíratkozástól számít a dolog, kétlem hogy megadnák ezt a félévet.

Ha biztosra akarsz menni írj nekik egy levelet:

[link]

Olyanok mint a hátramenés de ha leírnak valamit és tartod magad hozzá akkor nem lesz gond. A levelet mentsd el későbbi bizonyítéknak, ha esetleg "meggondolják" magukat és később cseszegetnek.

2018. szept. 5. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérsz elbocsátást a Neptunban, és ezzel kiiratkoztál.

Mivel október 10-ig megvan ez, nem veszítesz félévet az állami támogatottak közül.

2018. okt. 2. 22:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát már igazából a suliban elrendeztem mindent, megvan róla a papír is hogy felbontottam a tanulmányi szerződést. Neptunban viszont nem engedi változtatni a státuszt. Egyáltalán számít az hogy a neptun mit mutat? Mert papíron már ki vagyok iratkozva.
2018. okt. 2. 23:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem a neptunban hónapokkal később állították át a jogviszonyom a TO-n (egy időben még nézegettem). Ha a papírod megvan akkor minden rendben szerintem.
2018. okt. 4. 08:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát már most olyan levelet is kaptam amiben leírják, hogy megszűnt és mikor a jogviszony, szóval szerintem én ezzel biztosítva is vagyok :D
2018. okt. 10. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!