Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Otthagytam az egyetemet, de...

Otthagytam az egyetemet, de megbántam. Szerintetek megéri úgy visszamenni, hogy jövőre már 21 éves leszek?

Figyelt kérdés
Idén kezdtem, de nehezen ment és nyáron szereztem egy munkát ami relatívan jól fizet és úgy voltam szarok bele jó lesz ez, de amióta abbahagytam rám jött egy érzés ennyi volt? ennyit értem el az életben? és mégis szeretnék egy diplomát ezenkívül még egy évet elpazaroltam a nyelvi előkészítővel, vagyis jövőre már diplomáznom kéne.Nagyon rossz belegondolni :/

2016. febr. 4. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

persze, hogy megéri visszamenni

21 évesen nem vagy még öreg

én is 21 vagyok, most új szakra felvételizek, mert nem tetszik amit eddig tanultam..

2016. febr. 4. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
még bőven nincs késő. lehet most jobban menne, hiszen tudod hogy ez kell neked. szerintem hajrá!!
2016. febr. 4. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

21 évesen miért lennél öreg? (Úgy fel tudnak idegesíteni az ilyen kérdések). Különben is egyetemen a kutya se nézi a korodat.

Amúgy hajrá :)

2016. febr. 4. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
28 évesen mentem egyetemre...
2016. febr. 4. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Idén leszek 23, most felvételizek. :D
2016. febr. 4. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert csak ugyanúgy otthagynád. Most is csak a kifogásokat keresed, miért ne menj vissza.
2016. febr. 4. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Mi az, hogy KÉNE? Egyetemre akkor megy az ember amikor akar. Nyugdíj előtt 5-10 évvel már lehet el vagy késve...

Lehet 3-4 évvel később kezdesz el pénzt keresni, de annyival jobban, hogy pár év alatt be is hozod azt a kiesést, amit tanulással töltöttél, feltételezve, hogy nem egy kamuszakot akarsz elvégezni, hanem valamit aminek értelme is van.

2016. febr. 4. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tanulni sosem késő. Én 17 évesen hagytam ott a gimnáziumot mert a munka fontosabb volt. 4 éve kezdtem előröl estin, idén érettségizek. Nagyon szeretnék diplomát de esélyem sincs az alapképzésre bejutni, nem lesz olyan pontszámom (azért beadtam a jelentkezést) ezért megmászom a létrát és először megyek reményeim szerint felsőfokú szakképzésre, rágyúrok még az alatt egy emelt érettségire hogy plusz pontokkal talán bejussak. Így ugyan csúszok még két évet de diploma lesz a kezembe ha megfeszülök akkor is. Ha 30 évesen, hát 30 évesen de meglesz.

Nekem amúgy amikor bele gondolok hogy basszus más 21 évesen már diplomázik én meg pár hónap híján 26 évesen fogok érettségizni akkor mindig az Éretlenek c. filmre gondolok (ha nem láttad nézd meg érdemes) és a bácsikára aki már bőven nyugdíjasan érettségizett. Ugyan film, meg fikció de mindig rá gondolok és akkor tudom tanulni SOSEM késő.

25N

2016. febr. 4. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 29 leszek idén és most felvételizek... Azt kívánom bárcsak 21 évesen lett volna ennyi eszem, de úgy érzem most sem késő. Szóval hajrá! :)
2016. febr. 4. 19:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tanulni sosem késő. Nappalira járok és van egy 50 éves csoporttársam. :) Rajta kívül még azt hiszem 4 30 évnél idősebb is. :)

Ha levelezőre szeretnél menni, ott szinte csak idősebbek vannak, nem nagyon megy oda az ember gimi után rögtön.

2016. febr. 5. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!