Otthagytam az egyetemet, de megbántam. Szerintetek megéri úgy visszamenni, hogy jövőre már 21 éves leszek?
persze, hogy megéri visszamenni
21 évesen nem vagy még öreg
én is 21 vagyok, most új szakra felvételizek, mert nem tetszik amit eddig tanultam..
21 évesen miért lennél öreg? (Úgy fel tudnak idegesíteni az ilyen kérdések). Különben is egyetemen a kutya se nézi a korodat.
Amúgy hajrá :)
Mi az, hogy KÉNE? Egyetemre akkor megy az ember amikor akar. Nyugdíj előtt 5-10 évvel már lehet el vagy késve...
Lehet 3-4 évvel később kezdesz el pénzt keresni, de annyival jobban, hogy pár év alatt be is hozod azt a kiesést, amit tanulással töltöttél, feltételezve, hogy nem egy kamuszakot akarsz elvégezni, hanem valamit aminek értelme is van.
Tanulni sosem késő. Én 17 évesen hagytam ott a gimnáziumot mert a munka fontosabb volt. 4 éve kezdtem előröl estin, idén érettségizek. Nagyon szeretnék diplomát de esélyem sincs az alapképzésre bejutni, nem lesz olyan pontszámom (azért beadtam a jelentkezést) ezért megmászom a létrát és először megyek reményeim szerint felsőfokú szakképzésre, rágyúrok még az alatt egy emelt érettségire hogy plusz pontokkal talán bejussak. Így ugyan csúszok még két évet de diploma lesz a kezembe ha megfeszülök akkor is. Ha 30 évesen, hát 30 évesen de meglesz.
Nekem amúgy amikor bele gondolok hogy basszus más 21 évesen már diplomázik én meg pár hónap híján 26 évesen fogok érettségizni akkor mindig az Éretlenek c. filmre gondolok (ha nem láttad nézd meg érdemes) és a bácsikára aki már bőven nyugdíjasan érettségizett. Ugyan film, meg fikció de mindig rá gondolok és akkor tudom tanulni SOSEM késő.
25N
Tanulni sosem késő. Nappalira járok és van egy 50 éves csoporttársam. :) Rajta kívül még azt hiszem 4 30 évnél idősebb is. :)
Ha levelezőre szeretnél menni, ott szinte csak idősebbek vannak, nem nagyon megy oda az ember gimi után rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!