Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Otthagytam a főiskolát, van...

Otthagytam a főiskolát, van rá lehetőség, hogy befejezzem, vagy elvesznek az éveim?

Figyelt kérdés
2009-ben kezdtem el egy szakot főiskolán, de nem fejeztem be, tanulmányi státuszom a neptunban " saját kérésre törölve". Csak egy 0 kredites tárgyam hiányzik, szakdolgozat meg az államvizsga. Van rá valami lehetőségem, hogy újra kezdjem, vagy ha egyszer ott hagytam már nem fejezhetem be?
2014. nov. 17. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődj az előző főiskolád tanulmányi osztályán, hogy nem "évültek-e el" a már teljesített tárgyaid. Amennyiben nem, akkor simán jelentkezel újra, és ha felvesznek, akkor elfogadtathatod a már megcsinált tárgyaidat és ott folytatod, ahol abbahagytad.
2014. nov. 17. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!