Nyomozó vagy pszichologus? Melyiket válasszam?
Most lesz 12.-es tanuló érettségi előtt állok es van két szakma amelyek tetszenek viszont nem tudom hogy melyiket kellene választanom meghogy melyikbol tudnék jobban megélni.
Valami izgalmas munkát szeretnek magamnak, olyat ami nem unalmas, ezért ha pszichológus szakmát választom akkor azon belől klinikai addiktológiai szakpszichológus, ha a nyomozót akkor pedig bűnügyi nyomozó lennék. Ha minden igaz akkor lesz érettségim középszinten biológiából meg egészségügyi ismeretekbol az alaptantargyakon kívül.
Mindkettőtöknek ment a zöld kéz köszönöm a gyors válászt:)
Ezen meg nem is gondolkodtam hogy a kettőt lehetne kombinálni de igazából nem rossz ötlet
A pszichológia levelezőn a Károlin hétfőnként van, nem tudom, hogy tudod-e párhuzamosan csinálni a kettőt, de jó, ha ezt a tervezéskor előre látod. Sajnos nem hétvége.
A pszichológia több irányáról részletesen olvashatsz a kre kapszli képzéskatalógusában, de nyugodtan írhatsz privit is, ha konkrét kérdésed van. Ha tudok, válaszolok szívesen.
Az előadások nyilvánosak, ha időd engedi, akár be is mehetsz meghallgatni, milyen az egyik és a másik suli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!