Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nyomozó vagy pszichologus?...

Nyomozó vagy pszichologus? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Most lesz 12.-es tanuló érettségi előtt állok es van két szakma amelyek tetszenek viszont nem tudom hogy melyiket kellene választanom meghogy melyikbol tudnék jobban megélni.

Valami izgalmas munkát szeretnek magamnak, olyat ami nem unalmas, ezért ha pszichológus szakmát választom akkor azon belől klinikai addiktológiai szakpszichológus, ha a nyomozót akkor pedig bűnügyi nyomozó lennék. Ha minden igaz akkor lesz érettségim középszinten biológiából meg egészségügyi ismeretekbol az alaptantargyakon kívül.

2018. szept. 1. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pszichológián vagyok (levelezőn) és több nyomozó évfolyamtársam is van. Ők azt mondták, a kettő jól kiegészíti egymást. Kriminálpszichológiával kombinálva esetleg mindkettő érdekes lehet neked is, nem?
2018. szept. 1. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológusokból nem csak klinikai pszichológusok lesznek, hanem sok más is, és tárt karokkal vár szerintem a rendőrség is.
2018. szept. 1. 10:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Mindkettőtöknek ment a zöld kéz köszönöm a gyors válászt:)

Ezen meg nem is gondolkodtam hogy a kettőt lehetne kombinálni de igazából nem rossz ötlet

2018. szept. 1. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológia levelezőn a Károlin hétfőnként van, nem tudom, hogy tudod-e párhuzamosan csinálni a kettőt, de jó, ha ezt a tervezéskor előre látod. Sajnos nem hétvége.

A pszichológia több irányáról részletesen olvashatsz a kre kapszli képzéskatalógusában, de nyugodtan írhatsz privit is, ha konkrét kérdésed van. Ha tudok, válaszolok szívesen.

Az előadások nyilvánosak, ha időd engedi, akár be is mehetsz meghallgatni, milyen az egyik és a másik suli :)

2018. szept. 1. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!