Mit gondoltok arról, ha valaki elmegy egyetemre/fősulira és nem koliban vagy albérletben lakik, hanem a szülei vesznek egy lakást?
Nálunk ez volt a helyzet. Szerintem remek, hogyha egy szülő ezt megteheti. Pláne ahol több gyerek van. Mi többen vagyunk testvérek, és így sokkal jobban megéri, mint fizetni az albérletet, vagy a kollégiumot. Nyilván egyszerre kifizetni egy lakás árát megterhelőbb, de szerintem aki teheti, az tegye meg. Mert azért hosszútávon a kollégium/albérlet fizetése is sok, főleg ha sok a gyerek. Szerintem ebben nincs semmi furcsa. Mindennel ez a helyzet. Valamelyik szülő megteheti, hogy vesz a gyerekének tellefont, a másik nem. Valemelyik megteheti, hogy vesz neki lakást, a másik nem. (nyilván a telefon és a lakás nem egy árkategória, de most nem ez a lényeg..)
Ha a jövőben lesz gyerekem, mindenképp próbálok majd törekedni arra, hogy vehessek neki egy lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!