Van egy olyan érzésem, hogy nem fognak felvenni kollégiumba. (Semmelweis) Milyen lehetőségeim vannak, albérleten kívül?
ETK-ra vettek fel, és alig lesz valszeg szoc. pontom, mert kiderült, hogy közben kicsit megugrott a keresetünk, ami szintén SEMMIRE nem elég, csak őket ez nem fogja érdekelni. Tavalyi pontok alapján max 12-14 pontot tudnék összeszedni... 140 km távolság, 6 fő a háztartásban, van 3 kisebb tesóm, ill. én. Bejárni képtelenség lenne, kezdjük azzal, hogy 8-ra nem érnék fel BP-re semmilyen esetben, ill. hazajárni is necces volna, főleg, mikor bejönnek a gyakok.
Esetleg valami alternatíva? Mert tényleg nem hiszem, hogy bejuthatok... Néztem magánkolikat, mind tele van, középsulis koleszba csak akkor, ha minden kötél szakad... Azt sehol nem láttam, hogy esetleg tudok-e jelentkezni más intézmény egyetemi kollégiumaiba.. Sajnos albérletre nem futja, DH-ből is lehetetlenség volna finanszírozni...
Előre is köszi a válaszokat... :(
Nagyon próbálkozom, első körben még nem mondtam le a kollégiumról, csak tényleg elég valószínű, hogy nem vesznek fel.. legalábbis itt is olvastam, hogy nem vettek fel valakit úgy sem, hogy árva volt félig, 200 km-re lakott, és volt még 3 kisebb tesója... ETK-ról beszélünk. Pedig baromi jók a koleszok, legalábbis nekem kvázi mindegy lenne, melyikbe kerülnék, 5 évig borzalmas helyen laktam koleszban (gimiben).
Néztem, hogy vannak még 40-60-ért vendégszobák SE-n aktív hallgatóknak, mondjuk ez kész vicc. :D Meghúznak egy vonalat, ráfogják, hogy nincs több hely, de ha sokkal többet perkálsz, akkor jöhetsz... érdekes. Szóval innen-onnan hallottam hogy ETK-snak lenni koli szempontjából jó sz*ar... :(((
Természetesen mióta erre rájöttem, azóta folyamatosan csekkolom a lehetőségeim, de egyszerűen nem találok semmit. Szoba tényleg max felóban lenne jó, ha per fő ki lehet jönni maximum 40-50-ből.
Nagyon el vagyok keseredve... :(
Ismerős? Rokon? Akinek van egy üres szobája
Vagy hívd fel mindegyik magánkolit amit csak találsz a neten. Hátha maradt valahol egy hely. Vagy valaki visszamondta / nem vették fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!