SOTE gólyatábor tapasztalatok?
Jó lesz :) Este buli, nappal meg mindenféle ismerkedős-csapatépítős programok, amolyan tipikus gólyatáboros dolgok. Nem kényszerítenek semmire, lehet nemet mondani következmények nélkül, de egyébként teljesen vállalható feladatok szoktak lenni, a jó ízlés határain belül.
Én egy elég zárkózott gyerek vagyok, nem voltam nagyon bulizós gólya koromban, de így is nagyon tetszett, ha megint gólya volnék, biztos elmennék. Szerintem már az országos szintű szigorítások előtt is a normális táborok közé tartozott és rengeteg munka van benne az instruktorok részéről, hogy létrejöhessen.
Tavaly vettek fel, a második válaszolóhoz hasonlóan én is kicsit zárkózott vagyok, és nagyon jól éreztem magam.
Hihetetlen volt, a világért sem hagynám ki a helyedben. Nagyszerű programok, izgalmas feladatok, és segítőkész instruktorok, akik mindent megtesznek, hogy emlékezetes legyen. :)
Örök élmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!