Corvinus Közgáz gólyatábor/GTK gólyatábor tapasztalatok?
Nektek milyen feladatok voltak a gólyatáborban? Mit kell vinni?Lesz-e lehetőségem piát venni ott vagy vigyek nagyobb mennyiségben?
Olvastam, hogy néhány éve szigorítottak rajta úgyhogy évet is írjatok légyszi
Az ivós játékokon kivül csak venni lehet piát. Tehát nincs ingyen. Szép összegeket lehet otthagyni. Azt h lehet e vinni piát, hát nem tudom...
én nem voltam :) Csak hallottam ezt-azt. Pontos feladatakat jobb ha nem tudsz, mert akkor nem ér meglepetésként :)
Amúgy semmi sem kötelező, szóval ne parázz ezen
nagyon nagyon jó, a piát érdemes vinni, de nem muszáj hatalmas mennyiségeket. valamennyit fogsz kapni, főleg ha részt veszel az ivós progikon ;) amúgy ha veszel se drága nagyon
perverz és szexuális feladatok nincsenek elvileg, meg van ebből a szempontból kötve az öcsisek keze, a többi feladatban pedig teljesen opcionális a részvétel, nagyon sokan vannak akik csak berúgni és bulizni jönnek le, de szerintem megéri mindenben részt venni, úgy sokkal nagyobb élmény és a feladatok azért vannak, hogy ismerkedjetek és jól érezzétek magatokat :)
melyik szakra mész amúgy? ha kell bármi segítség nyugodtan írj üzenetet
Köszönöm szépen:)
kereskedelem és marketing szakra megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!