Sokan mondták hogy ők egész nap tanultak érettségire és a tanárok is folyton ezt emlegetik.
Én igazából a 2-essel is megelégednék mert szakmát fogok tanulni utána.
A 2eshez sokmindent kell tudni ? sok az a 20%?
2008. nov. 2. 16:47
1/8 anonim válasza:
20% az szinte 0 tudás, szerintem egy 9.-es meg tudná úgy írni az érettségit
2008. nov. 2. 17:24
2/8 anonim válasza:
Most nem túlzok, de egy átlagos intelligenciával megáldott 13 éves gyerek képes megírni egy érettségit kettesre. Egyszerűen ki tudsz annyi mindent másolni a kérdésből és a forrásból. Átlagos intelligenciával pedig ki lehet annyit következtetni, logikázni, hogy még jobb is legyen.
2008. nov. 2. 17:34
3/8 anonim válasza:
Én egyedül az idegeny nyelv érettségire (főként írásbeli)nem merném azt mondani, hogy pite. Még a középszintűre sem.
Bár nem tudom, hogy téged érint-e, de arra nem árt készülni.
Azért oda kell egy jó kis szókincs, meg nyelvtani alapok is.
2008. nov. 2. 18:21
4/8 anonim válasza:
Nem értek egyet veled, utolsó hozzászóló. A nyelvi érettségi is majdnem ugyanolyan könnyű, mint a többi, igaz, ott annyit már nem segít a forrás, de egyátalán nem nehéz.
2008. nov. 2. 18:24
5/8 anonim válasza:
Én vagyok az előző.
Azért mertem ezt írni, mert németet tanítok és szoktam segíteni érettségizőknek. És bizony, akinél semmi alap nincs, hiányos a szókincse és a nyelvtani szabályszerűségeket, összefüggéseket sem sajátította el, az szinte egyáltalán nem boldogul vele. Esetleg csak sok segítséggel.
Lehet, hogy a kettes szintet valahogy mégis megüti.
Amúgy persze nem nehéz! Nekem nem, meg azoknak sem, akik alapokkal rendelkeznek.
2008. nov. 2. 18:33
6/8 anonim válasza:
Hát kettesre megírni nem nagy tudomány az biztos:D
De tudom ajánlani az OKM honlapját, ahol fent vannak az eddigi érettségik, próbálj meg egyet kettőt megoldani, és látod a szintet:)
2008. nov. 2. 19:10
7/8 anonim válasza:
Dehogy nehéz, szerintem pofon egyszerű, csak mindenki olyan nagy feneket kerít neki. Most gondolj csak bele, 4 évig tanultad a dolgokat ugyanazokkal a tanáraiddal akikkel vizsgázol, 12-ben szinte csak ismétlés van.... A saját tanáraidnál vizsgázol, nem kell nagy dolgokra gondolni csak amit ő leadott. Megmondom őszintén én alig tanultam rá, mondjuk a 4év alatt sem sokat, de mindig figyeltem és azért tapadtak a dolgok. Jah igen és így a legrosszabb vizsgám, az angol 74%os lett. A többi ennél csak jobb. Mondjuk én középszinten csináltam mindent, az emeltre mondjuk kell többet tanulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!