Corvinus gólyatábor, ha nem iszom?
Szerintem ha már elvből nem iszol, akkor vállald is fel, és ne gyógyszerezéssel takarózz. Ha emellett nyitott, és jófej vagy (illetve attól még nem szólod le a többieket, ha isznak), nem hiszem, hogy értékes emberek társaságától esnél el emiatt.
A kérdésre sajnos kevésbé tudok válaszolni, nem corvinusos gólyatáborba "nem mentem", de nem emaitt hagytam ki. Én sem ittam volna (max. egy-két phoár valami/nap), mert nem szeretem, és az elmondások alapján nem okozott volna gondot. Szinte minden gólyaprogramon ott voltam utána, azokon sem ittam. (Kivéve egyet, mert kíváncsi voltam milyen becsiccsenteni, és ott volt a barátom, hogy vigyázzon rám, de ott sem kényszerített igazából senki, pedig kocsmatúra volt.)
én úgy tervezem, hogy megyek és én nem fogok inni, elvi okom van rá. ha kérdezik, hogy miért, elmondom, hogy miért és slusszpassz. remélhetőleg megértik :)
amúgy én GTK-s leszek/vagyok (átmeneti állapot :D) írj privit, ha gondolod ^^
Szia! :) Én sem Corvinusra megyek,hanem ELTÉ-re,de egy pár gondoltat. :)
Én sem vagyok egyáltalán bulizós típus,nem is voltam egy gimis bulin sem,teljesen visszafogott embernek tartom magam.
Én is idén érettségiztem,és hát egész végig úgy voltam vele,hogy én nem megyek gólyatáborba,mert az csak az ivásról és a szexről szól. De több ismerősöm is rábeszélt a táborra,és már én is így látom jónak,hogy megyek,mivel ez csak egyszeri esemény,egyszer vagy gólya. Téged SEMMIRE SEM kényszeríthetnek,nem is kell kifogásokkal jönnöd,hogy miért nem akarsz inni. A gólyatáborban már felnőtt emberek vannak,nem gimis lázadozó gyerekek. Felnőttek vagyunk,és senki sem mondja meg,hogy mit kellene tennünk. A helyedben elmennék,maximum ha nem tetszik,hazajössz. (tudom,nem olyan olcsók ezek a táborok,de szerintem egy próbát megér)
Üdv, egy jövendőbeli pszichológus hallgató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!