Corvinus gólyatábor, ha nem iszom?
Én anno nem mentem, mert az egész erről szólt kb :D Meg a bulizásról. Én meg nem tudtam elengedni magam 18évesen. De csak minimális hátrányom volt belőle. Amúgy én GTK-s voltam. Gyakorlat nagyon sok van Corvinuson szűk körrel ami ilyen osztályszerűvé verődött félév alatt, tehát eléggé megismertük egymást a körülöttem lévőkkel. Eleinte kicsit rossz volt, de aztán lettek új barátaim ott is ^_^
Most is mehetnék az új egyetemem gólyatáborába de ugyanezt fogom tenni mint előtte, mert nem bántam meg h nem mentem.
Ha masoknak akarsz megfelelni, akkor bantson, hogy nem iszol.
Nem ertem, hogy az emberek miert aldozzak fel onmagukat.
Bár nem tudom, hogy a corvinuson hogy van, de nálunk voltak délutáni vetélkedők pia nélkül.
Semmi se kötelező, amelyik feladat sok neked, azt ne vállald el. Ha józanul is jól érzed magad, akkor nem hiszem, hogy lesz bármi gond :)
Szerintem menj nyugodtan :)
Mondd azt h gyógyszert szedsz és nem ihatsz rá (talán antibiotikumnál nem célszerű, vagy keress rá h mire nem szabad)
Ebbe aztán senki se fog belekötni :)
Egyik fiúbarátom mindig azt mondja h aranyere volt/van és ezért nem iszik
Találj ki vmit
Amúgy én corvinusos gt-ben nem voltam és nem bánom. Kolis lettem és az összes barátom onnan volt /van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!