Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elmenjek gólyatáborba, ha...

Elmenjek gólyatáborba, ha visszahúzódó típus vagyok?

Figyelt kérdés

Nem nagyon merek senkihez sem szólni.

Én lennék az egyetlen aki úgy megy oda,hogy senkit sem ismer? És ha nem barátkozok össze senkivel akkor kivel fogom aludni,ha 4ágyasak a szobák?

2018. júl. 27. 20:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A szobabeosztáson szerintem ne aggódj :) nálunk eleve egy fix beosztás volt, amit a szervezők készítettek.

Nálunk (bme-gtk) egy karon belül keverve voltak a szakok, ami hülyeség mert a nemzetközisekkel utána 1 éven át nem volt közös óránk, csak 1-2, a műszaki menedzserekkel meg végképp nincs közös óránk.

Nem erőszak, nem kell menni, ha nagy létszámú a szak, akkor úgyse tud menni mindenki, nem te leszel az egyedüli, aki otthon maradt.

2018. júl. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!