Miért lesz valakiből visszahúzódó típus?
Igen, valószínű. Nem voltak sokat társaságban, vagy olyan társaságba keveredtek, ahol nem bántak velük jól. Ha egy idő után nem keresik egy ember társaságát, persze, hogy visszahúzódó és félénk lesz.
Én is ilyen voltam óvodás korom óta, egészen a gimi kezdetéig, csak nagyon kevés barátom volt, nem szerettem emberek között lenni. Alig mertem megszólalni, kerültem a szemkontaktust.
Ez kb. 2,5 évvel ezelőtt változott meg, amikor megismertem a páromat. Ez a kapcsolat nagy önbizalomlöketet adott, azóta sokkal nyitottabb és beszédesebb vagyok.
L/19
Ahogy eddig írták.
Barátnőm nagyon aranyos lány volt és kedves, csak elvarázsolt. Pluszban a hímsoviniszta apja gyerekkorától kezdve bántotta, értéktelen szarként kezelte, mert lány. Tehát nemcsak az osztályban bántották, meg úgy átlagban, hanem haza is gyomorgörccsel járt, sokszor kérte, hogy aludhasson nálunk.
Gondold el, úgy felnőni, hogy alig van biztatás, mindenhonnan csak a cseszegetés jön.
Próbáltam neki segíteni, de nem sokat lehetett, nem is egy suliba jártunk.
Egy nagyon visszahúzódó, depresszív felnőtt lett belőle. Azok meg akik bántották (ismerek pár gyökeret), vidáman éldegélnek a családjukkal, gyerekeikkel.
Sajnos ilyen a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!