Az SZTE-TTIK karnak melyik a legjobb kolija?
Figyelt kérdés
Tanulás illetve pihenés szempontjából.2018. júl. 26. 18:56
1/20 anonim válasza:
Öthalmi vagy Herman. Csak ezek jó messze vannak. Ha bulizni akarsz, akkor Károlyi.
2/20 A kérdező kommentje:
A mórárol mi a véleményed ?
2018. júl. 26. 19:45
3/20 anonim válasza:
úgy tudom, az szakkoli féle, nem vesznek fel mindenkit, de az van a legcsendesebb helyen, de egész Újszeged csendes.
4/20 A kérdező kommentje:
Oda leginkább akkor kiket vesznek fel?
2018. júl. 26. 21:03
5/20 anonim válasza:
Én Mórás voltam, volt két jó emeltem, messze is laktam, gazdagok se vagyunk, így sok pontom lett felvételinél. Szerintem jó koli, én szerettem, de ha nem bioszos leszel ne válaszd.
6/20 A kérdező kommentje:
Utolsó,miért csak annak függvényében válasszam,hogy ha bioszos leszek?
(Mérnökinformatikus szakra megyek)
2018. júl. 27. 01:49
7/20 anonim válasza:
Mivel pont Újszegeden van, a bioszos épület szomszédságában, ellenben a többi épület, köztük az infósok is Szegeden vannak. Én nagyon szerettem sétálni Szegeden, bár igazából a tömegközlekedés is nagyon jó. Na a lényeg, hogy viszont sokaknak problémát okoz, hogy x idő elmegy a ki-be járkálással, ezért célszerűbb az adott épület(ek) szomszédságában kolit keresni. Pl. barátnőm bölcsész szakos létére orvosis koliban van, 10 perc sétára vannak tőle az épületek, és ő ezt nagyon élvezi. :)
8/20 anonim válasza:
A Herman és a Móra egyébként egymás mellett van, a bioszos épülettől pár percre.
Az öthalmi pedig nagyon kint van a városból, mindentől elég messze.
Bocsi hogy mást nem tudok írni, de idén megyek oda, csak elmentem megnézni hol vannak helyileg.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Valszeg a morat fogom megjelölni.
2018. júl. 27. 10:05
10/20 anonim válasza:
Én annak idején (infós voltam én is) féltem újszegedi kolit jelölni, mert messze van, biztos rossz a közlekedés stb. Viszont jelenleg Újszegeden lakom és egyáltalán nem olyan vészes bejutni a szegedi részre, mint hittem. És valóban szép a környék (azaz szép lesz, most éppen újítják fel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!