Melyik a legjobb egyetemi kollégium Szegeden TTIKesnek?
Olyan kollégiumot keresek amely aránylag közel van a az egyetemekhez és a lehető legjobb kollégiumi színvonalat biztosítja.
Nagyon tetszik az Öthalmi kollégium, azonban nagyon messze van a belvárostól.
Egy elsőéves gazdasági informatikus. :)
#1 Ezt nem tudom honnan szedted, de az SZTE-n biztos nem így van.
#2 Marstértől valóban 10 perc, de a busz fél óránként indul, így egy 2 óra hosszás "lyukasórában" se éri meg visszamenni a koliba.
Kérdező: definiáld, hogy nálad mit jelent a "lehető legjobb színvonal". Ha azt akarod, hogy csak okos emberek vegyenek körül, akkor Eötvös (de ahhoz neked is hozni kell a 4 feletti kkindexet). Ha azt akarod, hogy sok ember vegyen körül és meglegyen az egyetemi életérzés, akkor Károlyi. Ha azt akarod, hogy full csönd legyen körülötted, akkor Újszegeden valamelyik koli (Móra, Herman). Stb stb.
Annyit tanácsolok, hogy jól gondold meg melyiket választod, mert csak egyet lehet megjelölni. És ha oda nem vesznek fel, akkor marad a várólistázás.
Én annak idején Károlyis voltam. Amiatt választottam, mert közelebb van, mint Öthalom, és mivel a szociális helyzetem épp elég volt a felvételhez, gondoltam nagyobb kollégiumba nagyobb eséllyel vesznek fel.
Én az újszegedieket (Móra, Hermann) kizártam, mert úgy gondoltam bonyolult bejutni a városba, de az egyetem elvégzése után ott lett albérletem, és nem olyan vészes. (Bár ha utolsó percben indulós fajta vagy, akkor könnyű elkésni. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!