Szegeden TTIK-snak szerintetek melyik lenne a legjobb kollégium?
A Károlyi vagy a Horváth
Egyébként melyik szakra jelentkeztél?
Ugyebár karközi kolik közül választhatsz:
Herman - újszegeden van, tehát nem belváros, viszonylag csendes
Móra - szintén újszeged (szintén nem belváros:D), nehéz bekerülni, de csendes
Eötvös - belváros, közel van minden, tanulmányi átlag alapján vesznek fel (és minden félévben hoznod kell a megadott átlagot, hogy bentmaradj), inkább tanulós koli
Öthalom - kint van a város szélés (tehát 2 óra között nem tudsz visszamenni), viszont régen ezek lakások voltak (tehát valamennyire albérlet feeling), nem túl szép a környezet (sőt, inkább ronda)
Károlyi - könnyű bekerülni, 800 fős (legnagyobb koli), eléggé a bulizós kategóriába sorolják (de meg lehet találni a magadnak való társaságot, tapasztalat)
Dióhéjban. Ha esetleg van még kérdésed nyugodtan írj!
Szia!
Öthalmit tudom ajánlani, az valóban igaz, hogy kicsit messzibb van mint a többi, de csak megszokás kérdése az egész, ha meg az zavar, hogy nem tudsz visszajönni két óra között...nos néha nem is kell, csak rajtad áll mennyire használod ki az ilyen "lyukasórákat" függetlenül attól, hogy hol vagy éppen (tapasztalat). Közvetlen a koli környéke "zöldövezet" számomra nagyon szép és barátságos, még koli cicák is vannak, ha állatbarát és természetkedvelő vagy ez biztos tetszene.
Én Károlyiban lehúztam egy évet, ha nem vagy egy nagy társasági lény nem javaslom. Milyen szakon leszel?
Biológia szakra jelentkeztem, és erősen remélem, hogy be is jutok...
Az a baj, hogy nem vagyok az a nagy társasági lény...inkább a csendesek társaságát erősítem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!