Pécsen melyik a legjobb egyetemi kolesz? Buli szempontjából valamint fontos hogy a központban legyen.
Valóban szakfüggő, mert amúgy nem is jelentkezhetsz szerintem akárhova. BTK,TTK szerintem ami a legtöbb helyre befér, de ETK-soknak pl külön van, orvosisok szétszórva, bosziban meg több a mérnök és stb. Művészetisek meg gondolom a szalayban. Vagyis többségük.
Jakabhegyi jó hely, 6 fős a blokk (= 2 szoba, fürdő, wc, konyha). Bulis akkor, ha te azzá teszed. Sok ember lakik ott, jóban lehet lenni, de ez a blokkos rendszer kicsit elzárja egymástól az embereket. Ilyen a Szántó is, kicsit nyugisabb, mert a felosztás ugyanez, de blokkonként csak 4 emberrel. Egyáltalán nincs olyan vészesen messze. A bosziban meg 4 fős a blokk de pl konyha a folyosón van, talán a szalay is ilyen ezt nem tudom. Ebből kifolyólag talán hangulatosabb, közelebb érzed magadhoz az embereket, és nem csak azért mert a szoba is kisebb.
Ettől függetlenül el lehet járni akárhova akárkikkel bulizni, végső soron nem kolifüggő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!