Orvosira felvettek kell valamit beszerezzek?
Figyelt kérdés
mert ha igen akkor sporolnom kell egy kicsit.
van amit mindenkepp meg kell vasaroljak?
pte aok
2018. júl. 26. 10:32
11/14 A kérdező kommentje:
igen ertem elso evben maximalisan hany tqrgy van es melyik a buktato?
azt kell tudni rolam hogy estin erettsegiztem utolag tehat az alap erettsegim meg volt kettesre es most csinaltam emeltet.
tehat a tanulasi modszerem kb nulla emelt erettsegire a fizika es bioszt egyszer ketszer atolvastam es ennyi de ez egyetemre nem lesz ok, valami tip modszer a tanulasra?
2018. júl. 26. 11:35
12/14 anonim válasza:
Hát köpenyt szerezz be, az kelleni fog mindenképp, akár többet is, ha szeretsz mindig frissen vasaltba menni. Egy doboz gumikesztyű is jól jön, csipesz, szike, de ez utóbbi kettőt lehet kaptok ingyen is, meg majd úgyis elmondják, hogy milyet NE vegyetek. Foni felesleges harmadévig, míg nem lesz belgyógyod. Tankönyvlistát majd kapsz, meg az első előadásokon is úgyis elmondják, hogy miből kell tanulnod, aztán majd akkor eldöntöd, hogy kikölcsönzöd-e őket könyvtiből, könyvtárban tanulsz ottani könyvekből, vagy megveszed. Atlasz 40 körül, funkci 18, ross szövettan 13 körül, szóval ilyesmi árakra készülj kb. De keress facebookon felsőbbéves csoportokat, aztán ott simán tudsz venni használtan is olcsóbban.
13/14 anonim válasza:
Tudom nem válasz, de a debreceni orvosiról van valaki? Engem ez érdekelne. :)
14/14 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok elsőéves, de oda járok, szóval ha esetleg tudok segíteni, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!