Ha küldték az SMS-t, arról, hogy elegendő a pontszám a megjelölt szakra, akkor az még nem jelenti azt, hogy felvettek, ugye?
Az majd csak augusztus 5-ig derül ki pontosan?
És mi történik, ha felvesznek? Mert láttam, hogy határozatot küldenek (de őszintén a felvi.hu oldalon sem tudtam kiigazodni teljesen), de ezt milyen formában teszik meg? E-mail? Vagy rendesen postán?
Lehet csak nem vagyok elég tájékozott és hülye vagyok, de nagyon megköszönném, ha valaki válaszolna/tudna segíteni! :)
2. kommentelő: Mivel eddig nem voltam ebben a helyzetben, és mivel sehol nem találtam konkrét válaszokat a kérdésemre, vagy épp minden oldalon más és más választ, ezért igen, muszáj "eljátszanom".
Ha zavar, hogy tudatlan voltam, és te pedig tudod a választ akkor egy "igen felvettek" vagy nem, "nem vettek fel"válasz is bőven megtette volna.De nem vagy köteles válaszolni sem.
Az oldalon sehol nem említik egy szóval sem, hogy az SMS azt jelenti 'felvételt nyert' és nagyon sokan írták, hogy egyáltalán nem jelenti azt, hogy fel van véve az illető de többen mondták, hogy igen ez valószínű azt jelenti, de senki nem mondott semmit biztosra. Ezért írtam ki, hogy ha valaki tudja(tapasztalat, vagy ismerős által vagy bárhogyan) pontosan, akkor segítsen, mert rengeteg más-más vélemény van erről, pont azért, mert az oldalon nincs odaírva mit jelent pontosan az SMS és az sem, hogy a határozatot, hogy küldik.Logikus, hogy postán, de előtte arról írnak, hogy mindenről e-mailban értesítenek, ezért ebben sem voltam biztos, vártam egy megerősítésre.
Sajnálom, hogy nincs olyan ismerősöm, akitől tanácsot tudtam volna kérni, aki volt már ebben a szituációban, de gondoltam ezen az oldalon választ kapok a kérdésemre, ami nem egyértelmű. És kaptam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!