Orvosira felvettek kell valamit beszerezzek?
mert ha igen akkor sporolnom kell egy kicsit.
van amit mindenkepp meg kell vasaroljak?
pte aok
Kedves kérdező PTE orvosi első félévében három komolyabb tárgy van. A legfontosabb a sejtbiológia. Ott a Prof könyvéből tanul mindenki, azt vagy megveszed könyvesboltban, vagy kikölcsönzöd a könyvtárból. Szerintem érdemes megvenni. Ára kb 8-10000 Ft. A másik két tárgy a biofizika és az orvosi kémia. Ezeknek a könyveit nem érdemes megvenni. Ki kell kölcsönözni. A könyvtárban a könyvek csak limitált számban elérhetőek. Első nap ezért már érdemes vinni egy igazolványképet és beíratkozni a könyvtárba.
Ezen kívül szinte minden tárgyból vannak hivatalos jegyzetek ezek darabja kb egy ezres. Meg kell venni őket, mert kellenek gyakorlaton. Továbbá kell még egy fehér köpeny.
Fonendoszkóp még nem kell és az anat cuccot is érdemesebb később megvenni, amikor már látod, hogy mi kell.
Egyébként lány vagy? Van kedved ismerkedni? :-P
Én már kb. három éve végeztem. :-D
Szóval az információm nem túl uptodate. De a tankönyvek esetén amit írtam az megbízható.
Igazából azt tudom tanácsolni, hogy ne izgulj. Első félévben nem lesz semmi olyan tárgy, amit normális évközi tanulással ne lehetne nulláról ötösre megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!