Miért vannak előítéletei a jövendőbeli osztálytársaimnak felettem?
Gyerekek a neten ...
Többek között ezért tiltanám be a használatát kiskorúaknak. Mert képtelenek vagytok normálisan kezelni a helyzeteket.
Senki nem utál, de amekkora drámát itt lenyomtál a suliváltás és néhány üzenet miatt, az kriminális. PSzichológust javaslok, mert az élet lesz még kemény is, nem csak így simogat ,és akkor mi lesz???
Nem tudom srácok, lehet nem voltatok ilyen helyzetben, de nem segítetek ezzel a hozzáállással. Ne haragudjatok, de ez a véleményem.
Figyelj rám kérdező..
Nem voltak kedvesek veled tény, nagyon bántó tud lenni, ha valaki poént csinál belőled, de ne engedd nekik, hogy ezt lássák benned. Légy erős. Mutasd meg ki vagy valójában. Hogy semmi sem igaz abból, amit mondogattak. Légy nyitott, de ne túlságosan, ne mondj el nekik mindent.
Lehet nem fogsz bennük azonnal megbízni, de ha látják, hogy nem hatott rád az amiket mondtak, valószínűleg békén hagynak.
Ne engedd nekik, hogy ilyen keserűvé tegyék a fiatalságod legmeghatározóbb éveit. Ne légy rosszindulatú velük szemben, olaj tud lenni a tűzre.
A kérdésre a konkrét válasz az: mert tinéndzserek vagytok.
Még egy jó tanács: ne görcsölj rá az internetes beszélgetésekre, mert nem ábrázolják a valóságot. Előtted félelemben lennének bármit mondani, mert gyávák.
Naná, mert az az orbitális közhely, hogy "Mutasd meg ki vagy valójában" az aztán nagyon mély és nagy segítség. Főleg, ha egy sírós kislánylelkű fiúcskáról beszélünk! Attól aztán rögtön nem lesz semmi baja!
Szerintem meg jobb, ha szembenéz vele, hogy egy nyápic, és minél előbb belátja, hogy nevetséges a viselkedése neki is meg a kortársainak is, annál jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!