Mit mondjak az osztálytársaimnak akkor amikor kérim tölem a házikat és én nem akkarom oda adni?
Hamarosan kezdödik az iskola. Nem akkarom oda adni a házifeladataimat senkinek. Legtöbben csak azért barátkoztak velem tavaj is (tavaj 9-ikes voltam) mert adtam a házikat.(angolból,matekbő) általába angolból. Nem akkarom többet adni azért mert hamis barátok (legtöbben) meg azért sem nert én sokat dolgozok rajtuk.
A legjobb barátnöm gyengébb tanuló. Tudna tanulni de nem akkar mrrt lusta es szerinte én mindig oda fogom adni neki. De tobbé nem akkarom..
Hogyan utasitsam el öket? Néhány osztálytársammal jol egyezek és félek , hogy harag lesz e miatt...
Sajnálom a helyesirasi hibákat..
De a házijaidat is így írod? Mármint ilyen helyesírással?
Mert ha igen, akkor szegények megszívták...
Úgy utasítsd el, hogy megmondod, hogy "Figyi, XY, azért nem fogom odaadni, mert akkor te nem tanulsz semmit belőle, én meg jóban akarok lenni veled, ezért nem akarom, hogy megbukj!" Ennyi...ha meg nem értékelik, akkor hagyd, ha ilyen buták, hagy bukjanak.
- Hé, add már ide a házid!
- Csináld meg magadnak, gyökér!
-Van házid?
-Van hát,tŐtsek?
(és szép feles pohárban megkínálod jó erős házi pálinkával :D)
Valamit valamiért. Ha azt akarják h oda add akkor adjanak érte valami hasonló értékű dolgot :D így működik a világ.
Nem kaphatnak meg mindent a két szép szemükért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!