Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megy valaki gólyatáborba úgy,...

Megy valaki gólyatáborba úgy, hogy nem célja leinni magát?

Figyelt kérdés
Nem vagyok aza nagy ivós, bulizós fajta, de szívesen elmennek ismerkedni, beszélgetni, kicsit jól érezni magamat. De ha mindenki ott ilyen diszkófan részeg emberke lesz, akkor kihagyom.

2018. júl. 20. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom, nem is merem (elvileg nagyon sok fiú lesz, én meg lányként betoppanok... na) és mivel ez a második alapszakom lesz, már voltam és ott sem ittam le magam. Sőt, csak az "avatóitalt" ittam egész GT alatt meg egy vodkanarancsot.

Nyugi, nem mindenki diszkófan/részeg, nálunk sem voltak azok. Volt, aki nagyon beivott, voltak az óvatos duhajok és csomóan voltak, akik nem ittak egyáltalán, ilyen-olyan megfontolásból. Nyugodtan menj, lehet élvezni azt józanon is.:)

2018. júl. 20. 03:46
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Én is úgy megyek. Szeretek itókázni amúgy, de mostanában nem bírom olyan jól a piát, hogy leigyam magam. Meg szerintem (!) egy lánynak egyébként sem illik csatakrészegre inni magát, akárki akármit mond... lehet, hogy a helyszínen vicces, de utána biztos nem.

A másik meg, hogy a gyógyszeremet sem szeretném kihányni, és az összes pénzemet sem szeretném elverni erre. Lesz mire költeni szeptembertől, főleg, hogy kolis leszek, nem kell minden pénzt elinni a gólyatáborban.

2018. júl. 20. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Én úgy mennék, de mivel tudom, hogy a gólyák nagy része ilyen szándékkal megy, kihagyom. A gimis gólyatábor is egy hatalmas csalódás és szivatás volt. Ebből nem kérek még egyszer. Így is lesznek majd barátaim.
2018. júl. 20. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Igen, de csak akkor, ha ingyenes. Én nem iszok, nekem mást jelent a szórakozás fogalma. Rengeteg ember van ott, mindenki negtalálja a társaságát. ;)
2018. júl. 20. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, miből gondolod, hogy az neked ingyenes lesz, ha biztosítanak neked szállást, kaját meg programot?:D Nem is értem... Ez olyan, mint egy rövidebb tábor, nem vészes az ára, de van ára.
2018. júl. 20. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
az egyetemista gólyatábor sosem ingyenes. a gimis talán.
2018. júl. 20. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
en nagyon szeretnek menni a golyataborba de pont ez a bajom, hogy sokba kerul es az elso felev igy is nagyon draga lesz egyetemen meg allamiskent is, hiszen sok mindenre kell majd penzt kiadni, szoval nem hiszem, hogy tudok majd menni :(
2018. júl. 20. 20:40
 8/8 anonim válasza:
Nem.
2018. júl. 21. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!