Szerintetek ezek alapján mennem kéne gólyatáborba?
Szerintem is menj. :)
Nem kötelező semmilyen program, ha nem jön be, akkor legrosszabb esetben még mindig ott van, hogy a telefonodat nyomkodod helyette. :D
Nincs az az indok ami miatt ki lehetne hagyni.
Menj és kész.
Én nem voltam, mert nem szeretek inni, bulizni, táncolni stb., és a gólyatábor leginkább erről szokott szólni. Persze, biztos jól lehet ismerkedni, beszélgetni, de szerintem csak annak, aki jól is tudja magát érezni egy ilyen programon és ténylegesen részt is vesz mindenben. Nekem ez nem ment volna és lehetséges, hogy találtam volna olyat, aki szintén nem olyan típus, de szerintem teljesen felesleges lett volna azért elmenni, hogy ne vegyek részt az ivós és “vicces” játékokban, ne táncoljak, ne bulizzak stb., hiszen az a lényege. Én semmilyen hátrányát nem éreztem annak, hogy nem voltam. Volt egy-két ember, aki a gólyatàborban már összeismerkedett, de a nagy részük nem is emlékezett a másikra. Az egyetem valamennyire úgyis összekovácsol, gólyatábor nélkül is lehet jó barátokat találni csak nyitottnak, barátságosnak kell lenni.
Ha szívesen elmennél, tetszene, élveznéd, várod már stb., akkor menj el, de ha nem és csak azért mennél, mert attól félsz, hogy később már nem tudsz velük ismerkedni, barátkozni, akkor szerintem nem kell erőltetni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!