Szerintetek ezek alapján mennem kéne gólyatáborba?
Szia!
Szerintem ez egyetemfüggő. Nagyon sok embertől hallom, hogy semmi másra nem volt jó a gólyatábor, minthogy kidobjon az ablakon 20-30 ezer forintot, de vannak olyanok is, akik életreszóló élményekkel jöttek haza. Az viszont szerintem hülyeség, hogy utána ne tudnál barátkozni, hiszen gondold el, mennyi ember nem megy anyagi okokból vagy éppen már van más programja. Főleg ha kolis leszel, akkor azért össze leszel zárva egy csomó emberrel, és adja magát a helyzet, hogy megismerjétek egymást. Csak ne add ki magad másnak, mint amilyen vagy, legyél korrekt az emberekkel, és hidd el, lesznek barátaid. A bulizásba meg nem kell hirtelen berobbanni, mint aki sosem látott még alkoholt.. :D Oda menj majd csak, ahova jól esik és ameddig jól esik, de ezt úgyis látni fogod, amint elkezdődik az egyetem. Én a helyedben egyébként elmennék a gólyatáborba (a sajátomba is megyek mindenképp :D), ha annyira szar, úgyis haza tudsz jönni, ha meg jó lesz, akkor maradsz és jól érzed magad. :)
Én biztosan nem fogok elmenni, mert eddig csak rosszat hallottam az adott gólytáborról és vannak értelmesebb dolgok amivel eltudom magamat foglalni.
Pl.: Sport, android appom fejlesztésének folytatása, matek, fizika gyakorlás a 0. zhra stb...
Nincs kedven 3-4 napon át kényelmetlen ágyakban aludni 2-3 emberrel egy szobában, majd furábbnál furább csapatépítő gyakorlatot elvégezni pl.: alma adogatás szájon keresztűl, gólyatáboros tánc tanulás stb... csak hogy olyan emberrekkel találkozzak, akikkel csak a gólyatábori furcsa feladatok utálata köt össze minket és később az egyetemen úgy sem fogom nagyon látni vagy ha igen sem biztos hogy barátok leszünk.
Ha meg közös érdeklődési körünk van, akkor meg úgy is megtalálom majd az egyetemen...
Ha hasonlóan kondolkosz ne menj le.
Ha úgy gondolod, hogy "Ha nem megyek el kifognak közösíteni és nem lesznek barátaim" plusz oda vagy a különféle csapatépítő gyakorlatokért, akkor menj el.
A kérdésed és kategória megadásodból azt feltételezem, hogy te is informatika szakra jelentkezel. Ilyen szakok gólyatáboraiban nem szoktak jó bulik és jó ismerkedési lehetőségek lenni.
Én is úgy vagyok vele mint az utolsó válaszoló.
Különben sem vagyok olyan aki bulizik és iszik de nem is tudnám élvezni ezt.
Meg így elég sok pénzbe benne lesz a kezdés, inkább ezt a 20-30 ezret félreteszem.
Én is pannon egyetemre megyek, lehetünk haverok, jelölj be skype-on :P
\-abu0-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!