Szakmát szeretnék váltani. Tudnátok tippeket adni, hogy milyen irányba érdemes indulnom?
Figyelt kérdés
Baki ügyintéző a végzettségem, már több mint 20 éve vagyok ugyanannál a pénzintézetnél immár vezető beosztásban, de már nagyon unom úgy érzem kiégtem, szeretnék váltani de nem tudom merre tovább. Ha kell tanulnék is, most jelenenleg itthon vagyok GYED-en s már nem szeretnék visszamenni oda dolgozni. Szeretnék segítséget ötleteket kérni a váltással kapcsolatban. Érdekelne hogy mások hogyan oldották meg.2018. júl. 18. 22:37
1/8 anonim válasza:
Legyél programozó, most mindenki annak tanul :)
2/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz nagyon hülye vagyok. 😁 Ha újra kezdhetném állatorvos lennék, de már majdnem 40 évesen és két gyerekkel nem gondolom kivitelezhetőnek.
2018. júl. 18. 23:18
3/8 anonim válasza:
40 évesen neked kellene tudni, hogy mi érdekel.
Mondhatnám, hogy menj el lakatosnak, abból hiány van. De 20 év iroda után gondolom semmi kétkezi, nem klimatizált körülmények között nem jöhet szóba
4/8 anonim válasza:
Bróker. Van vezetői vénád, van pénzintézeti gyakorlatod, és a kommunikációval sem lehet nagyon problémád.
5/8 A kérdező kommentje:
Érdekelne a gyógytornász, gyógymasször, gyógypedagógia. Szerintetek nem felelőtlenség ilyenkor egy merőben új irányt venni? Szeretem az embereket, szeretnék nekik segíteni. Lehet csúnya ilyet kérdezni, de megéri-e? Feladni a biztosat a bizonytalanért, a jó fizetést. Nem tudom, bizonytalan vagyok. Van most két évem itthon hogy változtassa.
2018. júl. 19. 15:55
6/8 anonim válasza:
* gyógypedagógia.
Diplomával itthon 150 netto
diploma nélkül, OKJ után 135 netto
Csak külföldön éri meg, mert ott tárt karokkal várnak.
7/8 anonim válasza:
6+ Mivel gyerekes ember vagy, szép a szándék, de el is kell tudni tartani őket, meg a családi kasszára is gondolnod kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát az kevés, többet kapok most hogy itthon vagyok és a gyerekemmel vagyok. Ezért hezitálok én is. Azért lehet elvégzek egy tanfolyamot, vagy jelentkezek főiskolára. Ki tudja mit dob a sors.
2018. júl. 19. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!