Diplomás ápolóból hogyan képezhető át mentőtiszt?
Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy diplomás ápolóra megyek tovább, de a mentőtisztit is érdekesnek találom.
Ha befejezem a diplomás ápolót, mennyi minden kell, hogy mentőtiszt lehessek?
2018. júl. 10. 00:46
1/7 anonim válasza:
4 év, mire elvégzed utána a mentőtisztit.
2/7 A kérdező kommentje:
Átképzésekre gondoltam. Csak a különbözeti vizsgákat tenném le.
2018. júl. 10. 11:30
4/7 anonim válasza:
Az ápoló az OKJ drágám. A mentőtiszt, pedig főiskolai diplomával rendelkezik.
5/7 A kérdező kommentje:
Az ápoló nem csak OKJ lehet drágám. Főiskola.
2018. júl. 14. 00:03
6/7 anonim válasza:
Mivel sok tantárgy egyezik, sokat el tudnál fogadtatni, de 2-3 év alatt akkor sem úsznád meg szerintem, mert rengeteg a gyakorlat, és oxyológia is csak ott van nagy tételben, ami a leghúzósabb tárgy. De én nem vacakolnék az ápolóival szerintem, hanem megcsinálnám az első évet, utána átjelentkeznék tisztire, mert első évben ugyanazok a tárgyak szinte. :) Tiszti képzés után is van ápoló MSc, az jobban megéri akkor már.
7/7 A kérdező kommentje:
Na, szuper. Utánaérdeklődök még akkor az iskolámban. De ha egy évet halasztanom is kellene, az nem baj.
2018. aug. 3. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!