Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy felvesznek...

Lehetséges hogy felvesznek mentőtiszt képzésre?

Figyelt kérdés
A DE-EK karán jelentkeztem mentőtiszztnek. Előreláthatólag 310 körül lesznek a pontjaim. A tavalyi ponthatár 285 volt. Szerintetek bekerülhetek ennyi ponttal. Kb mennyit emelkedhet a ponthatár? Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. jún. 5. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
mivel idén elég nehezek voltak az érettségik úgy átlagban, nem hiszem hogy emelik a pontokat, és ha azt nézzük hogy 285 - 310, 25 pontot biztos nem emelnek szóval biztosan bejutsz:)
2018. jún. 5. 14:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Reménykedem. Köszönöm a válszod:)
2018. jún. 5. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonlóképpen fog alakulni és ugyanoda jelentkeztem, szóval hajrá nekünk! :D

De amúgy szerintem simán meglesz, 10-pontoknál többet nemigazán szoktak emelni, tehát ha jól számoltunk meglesz.

2018. jún. 6. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is mentőtisztire jelentkeztem, csak én Semmelweisre, és oda se olyan magas a ponthatár, pedig (sajnos :D) elég népszerű egyetem, ergó azt jelölik legtöbben. Tavaly 363 volt, én 400 +/- 10 pontra számítok, így nem félek annyira. Bár sose lehet tudni.

De szerint DE-re 100%, hogy elég lesz, és még szóbelizni sem voltál. Oda mennek legkevesebben (pedig egyáltalán nem rossz a képzés, sőt!), ezért alakulnak ennyire alacsonyan a pontok, meg az is közrejátszik, hogy sokan nem elsőnek jelölik. :) Szóval ne stresszelj, próbáld magadból a lehető legtöbbet kihozni a hátralévő időben, aztán dőlj hátra, és pihenj. :) Nem lesz egyszerű a képzés... :)

Ja, és nagyon örülök, hogy vannak itt sorstársaim, és hogy ilyen sokan szeretnénk emberéleteket menteni! :)

2018. jún. 7. 11:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Ti csináltatok emelt érettségit valamiből vagy van nyelvvizsgátok?
2018. jún. 9. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, igen, csináltam. Emelt angolt, emelt bioszt. Plusz a magyarom jó lett, szóval majd rendszer kiszámolja, de 50 pluszpontom biztosan lesz az angol miatt, ha a bioszt teljesen elrontom kedden. ><
2018. jún. 10. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, nektek végül milyen lett? Nekem 386... :D Nem jött be a 400 pluszmínusz 10.
2018. jún. 28. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!