Mit teszel/tettél az államvizsgád előtti napon?
Figyelt kérdés
Jövő héten államvizsgázom és arra gondoltam, hogy az utolsó nap már nem tanulok (gondolom az utolsó nap már csak összezagyválnék mindent). Mit csináljak? Tanuljak? Vagy elég ha a szakdolgozatomból készülök fel.2010. jún. 17. 21:35
1/7 anonim 

válasza:

Én már csak pihentem, nem tanultam akkor. Államvizsgán már úgysem szivatnak, nagyon kedvesek szoktak lenni. Szóval ha eddig rendesen készültél, akkor utolsó napon már csak pihenj.
2/7 anonim 

válasza:

Én még utolsó nap még egyszer átismételtem a tételeket és a szakdogámat is átolvastam. Bár én két kisgyerkőc mellett készültem, így nekem szükségem volt a vizsga előtti napon az ismétlésre. De ha te úgy gondolod, hogy már tanultál eleget és átismételted a tételeket már vagy 2x és a szakdolodat is, akkor pihenj!
3/7 anonim 

válasza:

én hétfőn megyek államvizsgázni, van még 5 tételem hátra. de gyakorlatilag semmire se emlékszek a többiből se. Holnap pihizek, vasárnap még ismétlek egy kicsit.
4/7 anonim 

válasza:

utolsó vagyok megint. kimaradt hogy van egy 5.5 hónapos kislányom, nem egyszerű mellette a tanulás :-)
5/7 anonim 

válasza:

Nem tanultam. Bementem a városba a rokonokhoz, és bevásároltam.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy 14 hónapos gyerkőcöm. Nehéz mellette tanulni nagyon. Sajnos csak egyszer van időm megtanulni a tételeket. 4 tárgyból és a szakdogából kell áv-ni.
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 19. 12:10
7/7 anonim válasza:
én a pihenést tanácsolom... ahogy nézem mások is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!