Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BCE-re nehéz bekerülni?...

BCE-re nehéz bekerülni? Akinek sikerült:milyen lett az érettségid, nyelvvizsgád volt, emelt szintű érettségit tettél valamiből, jó az osztályközösség, kedvesek a tanárok, nehéz bent maradni?

Figyelt kérdés
Pesten milyen az élet?Szeretnék jelentkezni de mivel nem ismerek senkit se Pesten, félek, hogy nem fogok kijönni a csoport társaimmal és egyedül fogok lenni.Volt valakinek efféle aggodalma?És ha igen mi történt?
2010. júl. 5. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért a Corvinus nem olyan pici egyetem. Van egy pár szak. Mégis melyikre gondolsz?:D
2010. júl. 5. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Jól mondja az előző.

Környezetgazdálkodási agrárra ezerszer könnyebb, mint a nemzetközi gazdálkodásra...

2010. júl. 5. 22:58
 3/5 A kérdező kommentje:

bocsi ez kimaradt!:)

elsősorban a gazdálkodási és menedzsment szakra!:)

2010. júl. 6. 06:51
 4/5 anonim ***** válasza:

450 körüli pontot azért össze lehet szedni.

Akár duplázva is. Ha szerencséd van, és sikerül ilyen 95% feletti emeltet írni (rengeteget tanulsz, jó javítótanárokat fogsz ki), akkor már csak egy felső nyelvvizsga kell és egy közép nyelv érettségi, amit mindenki röhögve megír 100%-ra...

2010. júl. 6. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért nem úgy van az, h mindenki röhögve megírja 100%-ra. Akkor h születnek nyelvi érettségiből 4-esek, 3-asok?

Egyébként ha sokat tanulsz, nagyon sokat, jók a képességeid, akkor be tudsz jutni, egyébként 450-460 pontot nem olyan könnyű összeszedni szerintem.

Idén én is Pestre jelentkeztem, nem ismerek én se senkit, de majd kialakul. Én gimiben sem ismertem senkit, mégis lettek barátaim.

2010. júl. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!