BCE-re nehéz bekerülni? Akinek sikerült:milyen lett az érettségid, nyelvvizsgád volt, emelt szintű érettségit tettél valamiből, jó az osztályközösség, kedvesek a tanárok, nehéz bent maradni?
Jól mondja az előző.
Környezetgazdálkodási agrárra ezerszer könnyebb, mint a nemzetközi gazdálkodásra...
bocsi ez kimaradt!:)
elsősorban a gazdálkodási és menedzsment szakra!:)
450 körüli pontot azért össze lehet szedni.
Akár duplázva is. Ha szerencséd van, és sikerül ilyen 95% feletti emeltet írni (rengeteget tanulsz, jó javítótanárokat fogsz ki), akkor már csak egy felső nyelvvizsga kell és egy közép nyelv érettségi, amit mindenki röhögve megír 100%-ra...
Azért nem úgy van az, h mindenki röhögve megírja 100%-ra. Akkor h születnek nyelvi érettségiből 4-esek, 3-asok?
Egyébként ha sokat tanulsz, nagyon sokat, jók a képességeid, akkor be tudsz jutni, egyébként 450-460 pontot nem olyan könnyű összeszedni szerintem.
Idén én is Pestre jelentkeztem, nem ismerek én se senkit, de majd kialakul. Én gimiben sem ismertem senkit, mégis lettek barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!