Hogy sikerült az augusztus 13-i telc nyelvvizsgád?
A szóbeli nem volt nehéz. Persze azért úgy nem mehetsz el, hogy alig tudsz angolul és nyögdécselsz.
Egyedül készültem fel itthon. Nem jártam sehova.
Értem persze, azért semmit sem adnak ingyen.
Na ennek örülök, mert én is egyedül szeretnék felkészülni itthon, mármint nem szeretnék tanfolyamra 30-40ezret költeni, pláne ugyh néztem a szóbeli témákat és nem olyan vészesek.inkább írásbelitől tartok
Ha esetleg leírnád milyen könyvekből készültél, azt megköszönném!!
köszi a segítséget!!
hát elhiszem, de ne keseredj el, majd sikerül legközelebb, vagy lehet az is megoldás lenne ha máshol tennéd le az írásbelit nem??
Köszi :)
Igen..úgy is lehet, szóval elképzelhető még az is, hogy másra megyek, de valószínűbb, hogy marad a telc.
Szia! 74 %-os lett. 4 évig tanultam angolt+érettségiztem is belőle, de utána 7 év kimaradt. Idén januárban kezdtem el intenzív nyelvtanfolyamra járni+az egész nyarama ráment, de megérte. HIHETETLENÜL örülök, h. meglett.
Üdv philip007 ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!