Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy sikerült az augusztus...

Hogy sikerült az augusztus 13-i telc nyelvvizsgád?

Figyelt kérdés
Nekem az írásbelim nem lett meg sajnos. 2,5ponttal lemaradtam:/ 58% lett(angol) Ezért érdemes lenne beadni a felülvizsgálatot szerintetek? Nem hinném..de azért kíváncsi vagyok a véleményekre. Szerintetek milyen volt? Könnyű vagy nehéz..ti hogy éreztétek?
2011. szept. 11. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért de van pár kérdésem, szóbeli nehéz volt v tényleg könnyű mitn amilyennek mondják? És jártál előtte vmi tanfolyamra v egyedül v tanárral készültél fel???
2011. szept. 11. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:

A szóbeli nem volt nehéz. Persze azért úgy nem mehetsz el, hogy alig tudsz angolul és nyögdécselsz.

Egyedül készültem fel itthon. Nem jártam sehova.

2011. szept. 18. 00:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Értem persze, azért semmit sem adnak ingyen.

Na ennek örülök, mert én is egyedül szeretnék felkészülni itthon, mármint nem szeretnék tanfolyamra 30-40ezret költeni, pláne ugyh néztem a szóbeli témákat és nem olyan vészesek.inkább írásbelitől tartok

Ha esetleg leírnád milyen könyvekből készültél, azt megköszönném!!

2011. szept. 19. 00:02
 4/7 A kérdező kommentje:
[link] ennek a könyvnek a feladatsorait megoldottam, átnéztem a nyelvtant meg ilyen apróságok, mint angol nyelvű filmek nézése, és szövegek olvasása. Tulképp ennyit csináltam. A könyv mintafeladatai alapján úgy ítéltem meg ,hogy van esélyem a sikerre, de sajnos nem így alakult. Amik ebben voltak, mind 80% felettiek lettek:/
2011. szept. 19. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:

köszi a segítséget!!

hát elhiszem, de ne keseredj el, majd sikerül legközelebb, vagy lehet az is megoldás lenne ha máshol tennéd le az írásbelit nem??

2011. szept. 22. 13:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Igen..úgy is lehet, szóval elképzelhető még az is, hogy másra megyek, de valószínűbb, hogy marad a telc.

2011. szept. 22. 15:56
 7/7 philip007 válasza:

Szia! 74 %-os lett. 4 évig tanultam angolt+érettségiztem is belőle, de utána 7 év kimaradt. Idén januárban kezdtem el intenzív nyelvtanfolyamra járni+az egész nyarama ráment, de megérte. HIHETETLENÜL örülök, h. meglett.

Üdv philip007 ;)

2011. okt. 2. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!