Mennyi idő alatt, milyen módszerrel tettél milyen szintű nyelvvizsgát?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 21:53
1/3 anonim válasza:
Középfokú angolom van, módszer nem volt, általános iskola első osztálya óta tanulok angolul, már 8.-ban is megcsinálhattam volna elvileg, csak akkor nem volt kedvem. 22 évesen nyelvvizsgáztam, mert kellett a felvételihez a plusz pont.
2/3 anonim válasza:
Nulláról 1,5 év alatt heti 1x1,5 órában magántanárnál tanulva középfokú angol.
nyolc év némettanulás majd 3 év kihagyás után 3 hónap alatt heti 1,5 órában magántanárnál középfokú német.
3/3 anonim válasza:
Én is 8 évig németet tanultam, azt mindig is utáltam. Középsuliban kezdtem az angolt, és főiskola 2. évében megcsináltam a középfokút. Igazából a középiskolai angol nem sokat ért, mert minden évben más tanárunk volt, és mindig az alapoknál voltunk leragadva. De mivel diplomához kellett ezért összeszedtem magam, és szereztem nyelvtanárt, egy évig jártam hozzá heti egyszer. Kiválasztottam az ECL-t és arra gyúrtunk végig, ilyen típusú feladatokat csináltunk. A szóbelit TársalKODÓ-n csinálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!