Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik OKJ-t ajánlanátok, egy...

Melyik OKJ-t ajánlanátok, egy fiatal, szép megjelenésű lánynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, bnőmnek keresek szakmát, ő nem igazán tudja mi lészen. Ahogy néztem a nőknek való OKJ-k gyakorlatilag 80%-a hulladék (már bocsánat, ha valakit megsértek). A legtöbbel nem lehet elhelyezkedni vagy nem ér semmit.

Tudnátok ajánlani 1-2őt, amivel lehetne valamit kezdeni?

2018. jún. 29. 03:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Értem a külsejére tett kérdést, válasz, azért irtam, mert vannak olyan területek, ahol a külső előnyt jelent. Persze és most nem a prostis dolgokra gondoltam.

Szépészeti iparágban, vagy oda való szakmához a munkaadók igenis számba veszik azt, hogy mégis ad- e magára, csinos- e a lány.

Szomorú vagy nem, egy 140 kilós 170 centis (elhízott) krapek árúlna a biotechben fehérjét, meg adna tanácsokat sportolásban és étrendben nyílván, kétesen fogadnád el. Persze kinézettől függetlenül ettől még lehet 100%-ban jó és helyes amit mondd.

2018. jún. 30. 05:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Lakberendező? Van rá kereslet? Nem igazán tudnám elképzelni ki és miért alkalmazna ilyen embert
2018. jún. 30. 05:36
 13/13 anonim válasza:

Itt találsz párat

[link]

2018. aug. 12. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!