SOTE-FOK biofizika teljesíthető, ha fizikabol kb 0 alaptudasa van az embernek?
Első félévben van egy alapozó fizika nevű tárgy direkt emiatt, de ott tényleg csak így az alapokat átnézitek, igazából orvosi bifiznek sok köze nincs a középsulishoz, én azt látom hogy akik fizikával jönnek nincsenek igazán nagy előnyben, inkább a kémia az amiből jobb, ha van alaptudásod már a kezdetektől.
Aki fizikával jön szinte mind szenved a kémiával első félévben, fordítva viszont ezt még senkinél nem láttam.
Én GYTK-ra járok, ott a bifiz tulajdonképpen ugyanaz, mint FOK-on. Én megbántam, hogy nem szántam rá az egyetem előtti nyaramból egy kis időt a középiskolai fizikára, mert sokkal könnyebb dolgom lett volna (amúgy kollokviumon és szigorlaton is ötöst kaptam, de ez szerencse kérdése is...), illetve van 1-2 szemét vizsgáztató, akik a középiskolai anyagot is kérdezik, mert "ez a tantárgy arra épül". Mondjuk nektek valóban lesz alapozó fizikátok, az azért rengeteget jelent.
Nem teszel vele semmi rosszat, ha rászánsz egy kis időt a középsulis fizikára a nyáron, de bele ne őrülj! :) Mint mondtam, ezzel megkönnyíted a dolgodat, de enélkül sem lehetetlen a tárgy teljesítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!