Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen számít valamit az...

Egyetemen számít valamit az átlag?

Figyelt kérdés

Fizetős aránylag nehéz szakon vagyok első éves.

Valamely vizsga 100+ oldalas könyv a követelmény, lusta vagyok ennyit átnézni úgy, hogy mellette még van 7-8 másik vizsga is.

Így kb 1-3 napot szoktam tanulni egy vizsgára többségében rövidített jegyzetekből, ami meg csak max 3asra elég...

Az utóbbi vizsga 2es lett, most megérte volna sokkal többet tanulni a 3asért vagy a lényeg, hogy meglett?

2018. jún. 24. 20:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
88%

Fizetoson mindegy, vegezd el minnel hamarabb es talalj munkat. Egyebkent ahogy elso irja.

Mernok szakon is hiaba 4es 5os a gyakjegyed, a legjava 2essel megy at, mert a profffesszoroknak az számít mennyire vagy jó lexikon.

Ami hasznos tanuld meg, erts meg.

70%ban elavult marhasagokat tanitanak, mert ki kell tolteni a szakot targyakkal, hogy egyetemi oktataskent eladhassak. Mernok szakon is jellemzo.

A legjobb amit tehetsz magaddal, hogy minnel hamarabb elvegzed.

Kitartast es boldog eletet.

2018. jún. 25. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!