Októberig feltudok készülni egy ötös matek érettségire?
Megértem, de most tényleg nem erre irányult a kérdés. Sok munkám volt benne, hogy a lemaradásaimat, meg 10.-es kettes szintemet négyesre hozzam fel, az meg hogy az ötösök mellett, hogy néz ki ez a hármas nem is firtatnám, mert megint pszichológushoz küld itt valaki. Akinek mutattam a bizonyítványom mindenki azt szúrta ki először. Szóval engem zavar, mert nem akarok hülyének beskatulyázva lenni, már pedig aki eddig elkérte a bizonyítványom mindig azzal jött, hogy jaj mit csináltam, hogy ez ilyen lett. Tudom, hogy pár hét és lezajlik a zsongás az érettségi körül, és a kutyát nem fogja érdekelni, hogy most én hármast kaptam, de nekem ez akkor is csalódás.
Amúgy így utólag hozzáfűzve nem azzal van a bajom, ha másnak jobb, eltudom fogadni, ha valakinek jobb és még örülök is a sikerének, én azt nem tudom elfogadni, ha én a képességeim alatt teljesítek.:)
Az utolsó jól mondja:)
Majd akkor ha valaki elkéri a bizonyítványod majd mondod hogy várj megkeresem a törzslapot?
Senki nem fogja ezek után elkérni az érettségid abban biztos lehetsz:)
Amúgy meg mi szúrjon szemet valakinek? Ha minden 5-ös akkor melyik ötös szúrja valakinek a szemét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!