Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Októberig feltudok készülni...

Októberig feltudok készülni egy ötös matek érettségire?

Figyelt kérdés
A mostaninál öt pont kellett volna a négyeshez, amivel simán meg elégedtem volna, de most úgy érzem, ha belekezdek az egyetembe, akkor visszafogom sírni, hogy miért nem csináltam újra, mert ennél azért szorgalmasabb voltam, és jobban teljesítettem egész évben. Egy négyes is jó lenne persze, de ha már lesz kb. két hónapom felkészülni csak erre (mellette dolgozom) akkor már jobb jegyet szeretnék. Ez lehetséges?

2018. jún. 21. 13:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igazgatok van, viszont nem a hencegés miatt akarom, csakhat rossz érzés, mert jobban teljesítettem ennél a négy évben. Amúgy emelt matekot nem csinálnék semmi pénzért.:)
2018. jún. 22. 16:50
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Matekozz a nyáron aztán a 20.000 Ft-ból menj el két alkalommal pszichológushoz, sokkal jobban megérné a pénzt.
2018. jún. 22. 18:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Na jó, azért ne legyek már ekkora szarnak beállítva csak mert újra akarok csinálni egy érettségit..:)
2018. jún. 22. 20:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem simán fel tudsz készülni. És nincs azzal baj, ha javítani szeretnél. (Az mondjuk más kérdés hogy 20 ezret még egy kocsmában is el lehet költeni értelmesebben.) Csak majd ettől a mentalitástól ajánlatos lesz megszabadulnod az egyetemen, mert különben bele fogsz rokkanni. Egy félévben átlagosan lesz mondjuk 6 vizsga, és mindegyikre annyit kell majd tanulni mint középiskolában 1 érettségi tárgyra 4 éven keresztül. Ha nem rendelkezel átlagon felüli tanulási képességekkel, akkor nem fogod tudni még a 4-es átlagot sem elérni ha élni is szeretnél közben (kivéve ha valami nagyon egyszerű, haszontalan szakra mész). Ami egyáltalán nem baj, a baj azzal szokott lenni hogy ezt sokan nem tudják elfogadni és vagy fizikálisan vagy mentálisan "összetörnek".
2018. jún. 22. 21:21
 15/17 A kérdező kommentje:

Megértem, de most tényleg nem erre irányult a kérdés. Sok munkám volt benne, hogy a lemaradásaimat, meg 10.-es kettes szintemet négyesre hozzam fel, az meg hogy az ötösök mellett, hogy néz ki ez a hármas nem is firtatnám, mert megint pszichológushoz küld itt valaki. Akinek mutattam a bizonyítványom mindenki azt szúrta ki először. Szóval engem zavar, mert nem akarok hülyének beskatulyázva lenni, már pedig aki eddig elkérte a bizonyítványom mindig azzal jött, hogy jaj mit csináltam, hogy ez ilyen lett. Tudom, hogy pár hét és lezajlik a zsongás az érettségi körül, és a kutyát nem fogja érdekelni, hogy most én hármast kaptam, de nekem ez akkor is csalódás.

Amúgy így utólag hozzáfűzve nem azzal van a bajom, ha másnak jobb, eltudom fogadni, ha valakinek jobb és még örülök is a sikerének, én azt nem tudom elfogadni, ha én a képességeim alatt teljesítek.:)

2018. jún. 23. 00:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy az az eredmény örökre bent marad a bizonyítványodban? Ha újraérettségizel matekból, akkor is csak egy törzslapkivonatot fogsz kapni.
2018. jún. 23. 01:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Az utolsó jól mondja:)

Majd akkor ha valaki elkéri a bizonyítványod majd mondod hogy várj megkeresem a törzslapot?

Senki nem fogja ezek után elkérni az érettségid abban biztos lehetsz:)

Amúgy meg mi szúrjon szemet valakinek? Ha minden 5-ös akkor melyik ötös szúrja valakinek a szemét?

2018. jún. 23. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!