Ha csak hétvégente tudok készülni a tavaszi érettségire ( 2 érettségi, egy közép és egy emelt szint) az attól még lehet ötös?
Figyelt kérdés
Sajnos hétköznap iskola van,és kiderült,hogy félévig mindennap 8 órám lesz.
Hétköznap tanulnék az iskolára, a szombat-vasárnapot pedig az érettségire szánnám.Természetesen az érettségi előtt jobban ráfeküdnék a témára,de februárig biztosan csak a hétvégék meg a szünetek lesznek.Ez így lehetséges?A 75-85 százalékra hajtok mindkettőből(emelt magyar,közép biológia)
2010. szept. 2. 12:39
1/2 anonim válasza:
Simán. Én hat tárgyból érettségiztem, írásbelire áprilisban, szóbelikre májusban kezdtem el készülni. Mindegyik 80% felett sikerült.
2/2 anonim válasza:
A középszintű érettségik nevetségesen egyszerűek. Csak az emelt igényel több tanulást. Sztem simán meg lehet csinálni, főleg 75-85%-ra. (Bár a magyar emelttel lehet szívni fogsz:S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!