Hogyan vegyem rá magam értelmetlen és semmirekellő dolgok tanulására?
Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 20:32
11/15 anonim válasza:
"Akkor sem kell azt gondolni, hogy az egyetem az egyetlen út"
Én ezt egy pillanatra nem vitattam, hogy jön ez ide? Pont ezt mondtam én is, aki szerényebb képességekkel rendelkezik annak tök jó választás egy keresettebb OKJ. Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy ne tessék egyenlőnek beállítani az egyetemet és az OKJ-t, mivel előbbi nagyságrendekkel több lehetőséget és jobb munkákat rejteget magában.:)
Egyébként az sem igaz, hogy minden egyetem szarrá szopatnák a hallgatókat és nagyon magas lenne a bukási arány, nem kell mindent elhinni, amit itt-ott hallasz.
12/15 anonim válasza:
Magyarországon minden szakmából hiány van.. nem számít ki mit mondd. Olyan lehetséges, hogy valaki diplomás munkanélküli, de az nem a szakma miatt van, hanem a fölösleges képzettség miatt. Ezt sokan össze keverik. Pl elvégzik a kultúrális anptropológiát és bepróbálkoznak egy multihoz hr-re bekerülni.. Ugyan már.. Viszont hr-esre szükség lenne, tehát maga a hr mint szakma keresett. Érted? Minden szakmából kellenek a jó szakemberek és mindenhol hiány van.
13/15 anonim válasza:
Ha szeretnél érettségit akkor muszály lesz legaláb a minimumot megtanulnod
14/15 anonim válasza:
12-es: Ez most nekem szólt? Mert akkor nem értem a komment értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!