Mit csináljak ha tanulás közben, sokszor felriadok arra, hogy értelmetlen youtube videókat nézek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 11. 23:21
1/2 anonim válasza:
Tanulás előtt tegyél el/kapcsolj ki minden elektronikai eszközt. Vagy ha ez sem megy és sehogy nem tudsz koncentráéni próbálj meg más helyen (pl könyvtárban) tanulni. Nekem az utóbbi vált be.
2/2 anonim válasza:
Vagy tényleg menj könyvtárba, vagy egy másik helységbe a lakásban, ahol nincs előtted gép meg bekapcsolva hagyott TV. A másik, gépről tanulni sosem tudtam, pedig én vagyok az a világ barma, aki az összes tanulási módszert, stílust, "lájfhekket" a saját bőrén szereti kipróbálni. Kapcsold ki a fenébe, inkább nyomtasd ki az anyagot és úgy tanulj, sokkal gyorsabban haladsz vele, mintha csak görgeted és bele sem tudsz írni, lapozgatni, kiemelni is csak gagyi kattintgatással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!