Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van aki szintén elkezdte a...

Van aki szintén elkezdte a biosz szakot, és rájött, hogy egy pokoli értelmetlen szak, és semmi motivációja nincs?

Figyelt kérdés
Nagyon elkeseredett vagyok, és nem tudom mit tegyek. Elkezdtem a biosz szakot (Szegeden), de minden percét pokolnak érzem. Semmi motivációm nincs, és azt várom mikor lesz vége. A családom nem engedi hogy váltsak, így már nem is tudom, hogy mit akarok. Mindig jó tanuló voltam és kitartó, de elfogyott a kitartás. Kifordultam magamból....

2017. jún. 18. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

jaj, pedig akkor nagyon fontos váltani - azonnal, embertelen olyat tanulni, ami nem érdekel, és borzalmas egy életen át olyannal foglalkozni, dolgozni,amit nem szeretsz.

Mi érdekel? Mi akartál lenni kiskorodban - a legrégebbi amire visszaemlékszel?

2017. jún. 18. 21:04
 2/4 Garpe ***** válasza:
100%

Az SZTE jó hely. Nézz körül! Nézd meg milyen szakok vannak, beszélgess emberekkel a kolikban, TIK-ben, Nyugiban, Pivóban. Én ezt csináltam, és megleltem a szakot, ami érdekel (az más tészta, hogy ezt az ELTÉn kezdtem el, ami már koránt sem olyan jó hely). Ott a TTK többi épülete egy karnyújtásra, a BTK is ott van két sarokra. Nézd meg az Infósokat, Mérnököket, JuGyusokat és Orvosisokat is!

Én támogatom, hogy válts, mert nagyon rossz szenvedni egy szakon, hiába jársz az ország legjobb egyetemére. És tényleg semmi értelme, hogy legyen egy olyan tudósi végzettséged, amivel nem tudsz mit kezdeni, mert nem érdekel az egész.

Azért mondom, hogy kezd ezzel, mert ha már tudod mit akarsz, akkor azt át tudod nyomni a családon, mert akkor konkrétumok lesznek a kezedben. Majd jönni fog, hogy csak a biológia ér valamit demagóg érv, amire te majd véded amit csinálni akarsz: hogy mi lesz a vége (Biosz BSC majd a másik szak, vagy párhuzamban, vagy teljesen ellehetlenítik, vagy meggyőzöd őket, az elválik)

2017. jún. 19. 04:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Legalább 6-7 ilyen embert ismerek (mármint, akik biosz szakról váltottak - ha így belegondolok, erről a szakról ismerem a legtöbb szakot váltót)

Válts nyugodtan! Minél előbb, annál jobb! (Csak legyen konkrét terved a jövőre)

2017. jún. 19. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:

De mire tudna

váltani ?

2018. szept. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!