Népegészségügyi szakkal Budapesten milyen intézményeknél, cégeknél lehet elhelyezkedni és milyenek a fizetések? LENT
Erdélyben tanultam magyar egyetemen közegészségügyi szakot és idén végeztem, mivel családom jó formán itt már nincs, hiszen édesapám még 8 évvel ezelőtt és édesanyám tavaj elhunyt, így Budapestre szeretnék költözni, hiszen ott él a testvérem akim még van. Párommal tervezzük, hogy nyár vége fele költözünk, neki már van munkahelye, mert egy magyarországi cégnél dolgozik és ott majd folytathatja a munkáját, viszont én aggódok. Nm tudom hol keresgéljek, viszont szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, hiszen imádom amit tanultam. Felsőfokon beszélek angolt, emellett középfokon spanyolt és románt (nem mintha ez számítana). :D A másik kérdésem az lenne, hogy milyen fizetésre számíthatok? Eddig csupán 3 hónapot tartózkodtam egyszerre Pesten, akkor egy megnyert ösztöndíj kapcsán, gyakorlaton, tehát nem nagyon ismerem ezeket az információkat. Köszönöm szépen a válaszokat. Próbáltam dióhéjban leírni a dolgokat, ha esetleg még szükséges több infó, még írok.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!