Nem tudom, hogy akarom-e ezt a sulit. Legyek népegészségügyi ellenőr? Tudom, hogy ezt helyettem nem döntheti el más, csak tanácsot szeretnék kérni.
Szóval az van,hogy már 22 éves vagyok és még mindig csak egy érettségim van...sajnos.:/
Hosszú lenne mindent leírni ,de most felvettek levelező oktatásra népegészségügyi ellenőrnek.Hogy miért ez?Ez maradt ,bár ez tudom,hogy eléggé gáz.Gondolkodom még a csecsemő és gyermekápoló képzésen ,viszont az "csak" egy okj.
Nem tudom ezt a nép.eg.ellenőrt... egyrészt ez hosszabb képzés is ,2 évvel,jó persze ez diploma ,tudom ,de nem tudom milyen munka ez ... megmondom őszintén,hogy én kalandvágyó ember vagyok,ez a munka meg ,hivatali meló lenne ,elég unalmas ,vagyis gondolom...
Nekem a nagy álmom a dokumentumfilm rendezés lett volna ,csak ilyen egyetemre menni ,meg nem tudom ...oda rajztudás kell.Az meg nekem nincsen.:(
Nem tudom mihez kezdjek ,és mindjárt be kell iratkoznom.Ha tényleg akarom.Nem akarom elcseszni megint a lehetőséget ,mert 19 éves korom óta ezt csinálom ,hogy nem tanulok tovább.Csak félek ,hogy rosszul döntök.Ez a csecsemő és gyermekápoló meg azért tetszene ,mert egyrészt szeretem a gyerekeket,másrészt talán ezzel utazhatnék jobban.
köszönöm előre is ,ha valaki ad tanácsot!
ja! azt elfelejtettem írni ,hogy it nép.eg.ügyön ráadásul kémia kell ,meg biokémia meg ilyenek ... :S ami nekem soha nem volt az erősségem.Jó nagy hülye vagyok ,hogy ezt választottam.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!