Tanul valaki a SE-n népegészségügyi ellenőr szakon? Válaszolna egy-két kérdésemre?
Milyen a suli?
Milyenek a tantárgyak?
Milyen jövőbeni terveid vannak ezzel a végzettséggel?
Szia!
Ismerősöm itt végzett, így csak kevésbé részletes infókat tudok adni. A tantárgyak között neki volt nehéz, és potya jegyes, amire vagy beadandót kértek vagy elég volt 1-2 napos tanulás. Viszont volt azt hiszem neki élettan, mikrobiológia, emlékszem használt anatómiai atlaszt is, de volt pl. filozófiája, egészségügyi etikája, szóval könnyebbek is. Nem tanulta különösebben szét magát, négyes minősítéssel végzett. Most közegészségügyi felügyelőként dolgozik. :) Remélem kicsit segítettem.
Szia :)
Kérdés, és előre is bocsánat :(
Most lapozgattam a FELSŐOKTATÁS felvételi tájékoztató könyvet...azt a vastagot...és láttam, hogy az egészségügyi gondozás és prevenció- népegészségügyi ellenőr szakirány Képz. terület: ORVOS. Akkor ez azt jelenti, hogy a végzős hallgatók megkapják ezúttal a doktori titulust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!