Egyetemen van olyan kérvény, hogy buktassanak meg?
#9 mi bajod?
#10 én nem szidok le senkit a vér bölcsészek arrogánskodnak.
minden esetre sajnálom, ha nem volt egyértelmű, most már minden információ rendelkezésetekre áll
Kíváncsiságból megnéztem a mi tanulmányi és vizsgaszabályzatunkat, és jogos, súlyozottnál tényleg nem számít... Bár ezt nem igazán értem.
Ez alapján, ha nem teljesíted a tárgyat, jobban jársz, mint egy kettessel...
De mielőtt megjátszod, a helyedben utánaolvasnék, mert szerintem az államok bentmaradás feltétele egységes, és nálunk átlagra vonatkozó kitét nincs, szóval 100%-ig legyél biztos benne!
Vagy gyúrj egy közepesre!
#13 Elsősorban nem rád értettem, hanem azokra akik ideböfögnek valamit bunkón.
Egyébként eléggé utánanéztem és biztos vagyok benne, hogy így van, engem is meglepett amikor gólya voltam. Ha nem így lenne már tavaly átraktak volna. Természetesen megpróbálom a 3-ast, ez mint végső megoldásként érdekel.
10-es vagyok.
ha nagyon gáz a szitu én bemennék megbukni :/
de ha elsőéves vagy asszem 2,5 kell még csak, nem?
basszus, remélem, mert akk lehet megszívtam
mármint így második félévre értettem 2,5-öt
harmadik félév 2,75
Hogy a bánatba' nem lehet elérni 2.75ös átlagot, ha alapból 2-ről indulunk...
Miért nem vettél fel 4 vagy inkább 6 kreditnyi bullshitet?
Ha ennyi eszem lenne, legalább megtanulnám az anyagot a vizsgára, egy 4 kreditet tárgy teljesíthető 1 hét alatt, egy 6+os meg max két hét alatt a nulláról 5ösre.
Szerintem húzzál bele, ne a könnyebb utat válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!